I'm back!

Länge sen jag har skrivit här! Men jag har inte haft något att skriva eller kunnat visa er bilder och sånt! Tänkte ta en bloggpause med bloggen, men sedan såg jag att jag har flera besökare om dagen! Tack!♥ Så det är lika bra att fortsätta blogga! Eller vad säger ni? :) haha! Tänkte i alla fall fixa ett eller två tidsinställningar fall jag inte skulle sitta vid datan! Men tror att det blir så!
Skolan fortsätter att gå, dagarna också. Båda läxorna är klara, så det betyder inga mer läxor, än så länge! Imorgon ska vi låna böcker eftersom dom äntligen har kommit! Ni får jätte gärna komma med bloggtips!!! :D
Love, J

Helvetes dag!


Summer egopic del 1


Summer summer.

En sommar outfift! Saknar sommar förjävligt mycket!!!!

Summer klädseln


Sticker till staden!

Sticker nu in till stan! Men det kan hända att jag bloggar i göteborg! Annars finns det tidsinställningar som kommer att komma vi hörs!

Love J

Dagens;

USA t-shirt, svarta jeans och coneverse!

Sopgubbarna kollar in genom fönstret.

Sopgubbarna är utanför mitt fönster och glor som fan! haha! Åker bussen in om en timme, ska då träffa Hanna och Elin.  Ska fixa några mer tidsinställningar. Denna gång blir det inte mycket skrivande som kommer upp, blir en hel del bilder faktiskt! Oseriösa men ändå! haha! Så nu ska jagh fixa mig..sen blir det mer bloggning! Dagens klädsel kommer upp! Lånar mammas kamera! ;D haha! Vi synes snart!
Love, J

21.49

Håller just nu på att fixa tidsinställningar som kommer upp under dagen. Det blir lite smått och gott kan jag säga..Tänkte även slänga upp bilder från min sommar, men får se hur det blir med det..Vill ni att jag ska göra det? :)
Men vi hörs imorgon om inte jag skriver innan jag släcker lampan!
Godnatt!

Helgen går mot sitt slut.

Bra dag med andra ord! Började en liten tripp till Ullared, hittade en massa godis, och en pkieé. Sedan var man hemma vid tolv tiden, gjorde typ ingenting..slappade och sånt. Sen blev det oth kväll med Sara! Really good!! Och nu sitter man här vid datan och gör ingenting typ. Ska snart hoppa in i duschen, och sedan kolla på film! Antingen ikväll eller imorgon innan jag beger mig mot skolan så ska jag fixa tidsinställningar. Eftersom jag åker hem till mormor för en skoluppgift imorgon efter skolan, så hinner troligen inte blogga då..! Kommer hem vid halv tio och då blir det raka vägen till sängs! Men vi hörs senare!
Love, J
(Minnes kortet är sönder, så det blir inga nya bilder idag, om jag inte fixar det senare!)

One tree hill!

Sätter mig och kollar på OTH med Sara nu, vi hörs sen!
Love, J

Home.

Hemma nu från ullared! Blev inte så mycket shoppadet för mig, köpte en USA t-shirt typ. Jätte billig!! Nu sitter jag här vid datan och smaskar på mitt godis som hängde med i påsarna hem! hehe! Idag vet jag faktiskt inte vad som händer! Får se ;) haha! Imorgon börjar vi vid tolv tiden, så det lär bli ett par inlägg innan jag åker till skolan med dagens klädsel och sånt! ;) Men vi hörs senare!
Love, J

Ullared!


Godnatt,

Nu släcker jag lampan för idag. Upp tidigt imorgon för att åka iväg en sväng till Ullared! Får se om jag får köpt något eller inte! Men vi hörs sen!
Love, J

Lördag kväll.

Har precis ätit grillat och jag älskar det varje gång! Nu ska jag äta kladdkaka,  byta om till mys kläder och sätta mig ner och kolla på film! Imorgon åker vi till ullared rätt så tidigt! Men vi hörs sen1
Love, J :)

That i want have from Gegås!

Super bra engelska på G!!!

Städa städa varje lördag för det tycker jag är kuuul!

Eller inte! Men jag håller fortfarande på att städa! Det ska vara snyggt och prydligt! ;)  Imorgon åker vi troligen till ullared, och shoppar lite! :)  Ska kolla igenom deras hemsida sedan och se vad dom har för roligt! Det enda jag är sugen på att köpa är en kofta, ett par svarta jeans eller blåa och lite smycken! Är även as sugen på att slinga håret! ;) Men får se!
Vi hörs senare!
Love, J

Säg aldrig aldrig!


12.05

Blir inget göteborg som det ser ut just nu! Så åker troligen dit efter skolan på måndag! Så bloggningen fortsätter som vanligt om det inte kommer någonting i vägen eller så! ;) haha! Men ska städa rummet nu, men vi hörs sen!
Love, J

Fredag och jag pluggar!

Ja..ni ser rätt! Men jag sitter inte och pluggar kan man säga..Sitter och skriver av allt i min bok istället för att ha lösblad att tappa bort..och jag hatar verkligen lösblad!! Men ska snart gå och lägga mig tror jag! Imorgon ska jag förmodligen till göteborg och fixa min läxa hos mormor, får se hur det blir med det. Så uppdateringen kommer inte bli den bästa, men ska försöka så gott jag kan! :) haha! Vi hörs senare!
Love, J

Fredag!

Äntligen helg må jag säga!!! :D haha! Just nu sitter jag här vid datan och bara slappar. Ikväll vet jag inte vad som händer..funderar på att ladda ner någon film och bara och ligga och titta på filmer hela natten! Funkar för mig! Men skolan funkade på..fått ite läxor nu, så man har något att göra på dagarna! Tänkte börja med dom på måndag! Då  jag troligen åker till göteborg för en skoluppgift! Men nog om det! Men ska sätta på en film här nu, vi hörs senare!
Love, J

Sticker iväg till skolan nuu.


Johanna Jemina Hjelm...


Ny duschad och fin!

Har precis duschat håret! Kör på en simpel klädel idag, bild kommer i eftermiddag! Kör även på naturellt hår! Nu ska jag käka frukost vi hörs innan jag går!
Love, J

Funderingar funderingar ännu mer funderingar.

Mer om det kommer imorgon!!!

Godnatt...

Kul att några har hittat hit! Skadar ju inte om ni kommenterar på bloggen! Men i alla fall. Lång dag idag och lång dag imorgon! Har dock bara tre lektioner..men dom lektionerna är tre timmar lång plus ett prov...Men jag tror att jag ska klara av det! Imorgon är det dessutom fredag också! Ett stort plus! Sa igår eller idag att jag skulle ut och fotografera..tyvärr blev det inte det eftersom vädret var dåligt..men det blev några ego pic iaf! Kanske kommer upp!
Ska försöka bättra mig med fotona! Nej nu ska jag borsta tänderna och sedan plugga lite hälso grej och kolla igenom inför provet imorgon! Vi hörs imorgon innan jag sticker till skolan, som alltid!
Love, j

Jag kan aldrig sluta älska diig.


Torsdag.

Hemma nu från skolan! Tre lektioner, och dom var tre timmar långa! Inte det finaste att ha lektion! På lunchen drog Hanna, Tanja och jag till donken! Vi gillar inte tonfisk så vi drog dit och käkade! :) Nu sitter jag här hemma och gör ingenting. Ska fixa lite mat åt mig själv, och göra hälsa läxan! Den ska vara klar nästa torsdag, men orkar inte göra den i sista minuten så det får bli nu! :) hehe! Men vi hörs sen!

Love, J
Kolla vad som låg i min säng när jag kom hem! :) MUMS!! :D

Mot skolan!

Nu sticker jag till skolan!
Inga bra bilder har kommit med på den senaste tiden...men tänkte gå ut och fota i eftermiddag när jag kommer hem! Vi hörs då!
Love, J

Godnatt!

Nu hoppar jag i sängs och sover tll kvart över sex! Vi hörs imorgon!
Love, J

Onsdag!

Har inget mer än säga det som jag har sagt i dom senaste inläggen! Är trött som ett as!! Hoppade ridningen och allt idag, för kan inte hålla ögonen öppna typ! Nu blir det film och chokladbollar! Lägger mig prick nio idag!
Love!

Has end the school now!


Har precis slutat skolan och när detta inlägg. Sitter säkert och väntar på att bussen ska komma eller så går jag någonstnas, vem vet! Kanske blir överkörd av en buss eller något! haha! Men vi hörs när jag kommer hem!
Love, J

När vinden slutar blåsa, då slutar jag andas.


Frulle och film!

Sitter just nu ohc äter frulle samtidigt som jag kollar på film! Går sisådär om en halvtimme! Nej nu ska jag göra så Jossan vaknar! Ses i eftermiddag!

Godnatt.

Nu säger jag godnatt och tack för mig! Upp innan sju imorgon! Då blir det lite mer bloggning innan jag drar till bussen! Vi syn då!
Love, J

21.50

Förlåt för den extrema dåliga bloggningen idag. Men som sagt så kom jag hem vid fem tiden och då var jag dö trött så gick och la mig en stund, och nu? Är jag pigg som en mört! Men tänkte ändå å lägga mig sisådär snart. Imorgon har vi sovmorgon, börjar nio istället för åtta, skönt! En timmes längre att sova! Gött!
Skolan gick helt okej, hade dock jätte långa lektioner men vi hade inte lektion hela tiden på dom lektionerna, vi fick sluta tidigare, eftersom det bara var information. Inga läxor eller böcker en, så livet leker bra nu! Tänkte slänga in lite tidsinställningar igen, som kommer under morgon dagen skulle jag tro. Fall jag inte sitter vid datan..om jag har fått läxor! Men som tur är så slutar jag 13.50 imorgon, så är väl hemma vid tre skulle jag gissa på! Nog om mig! Hur har er dag varit? :)
Love, J

Dagens;

Grå svea tröja
svart byxor
coneverse!
Simpel men ändå snyggt!

me plus who?


Skuuuulan!

Just nu sitter jag säkert i skolan och tråkar. Vet inte vilken lektion eller vad vi gör precis nu! Men hoppas er dag blir lika bra som min! Så hörs vi direkt när jag kommer hem!!
Love, J

Godmorgon!

Nu sitter jag vid datan en snabbis! Ska gå här ifråg om tjugo minuter och innan dess måste jag borsta tänderna och allt sånt! Men vi hörs ikväll nr jag kommer hem!

Godnatt.


Jag idag.

Tunika-gina
Jeans-gina

Black black and more black


Måndag.

Känner att bloggandet inte är bra någonstans!
Har precis vart ute och fotat en hel del, blev säkert närmare 50 bilder som kommer upp på bloggen, några under kvällen och några under dagen imorgon. Eftersom jag slutar fyra imorgon och måste ta halv fem bussen hem så är jag inte hemma förens vid fem och då blir det duschen och sedan slapp, om jag inte har fått läxor då. Men i alla fall! Så det kommer upp inlägg under dagen! ;) Bra va?
I alla fall. Idag var det skola igen,  första dagen emd tvåor och treor! shit! Va mycket folk det var. Men det gick fintfint! :) Inga böker eller någonting än, och en dag närmare tills datorna kommer! :D Men ni ska få se en massa bilder sedan! Gut!! Nu ska jag fixa med bilder vi hörs sen!
Love, J

Om inte du gör det, så gör jag det.


Ny duschad och sånt..

Är ny duschad och fräsch tills skolan imorgon! :) Nu tänkte jag sätta på en film och bara ta det lungt! Får se om jag popar popcorn till det! Aa, så får det bli! ;)
Vi hörs senare!
Love, J

Söndag.

Shit vad fort helgen gick! :o Men det är tur för mig, för jag längtar som tusan till skolan nu! :D haha! Helgen har varit helt okej, bara tagit det lungt och sånt. Snart ska jag hoppa in i duschen och sedan fortsätta kolla på 7th heaven, är inne på säsong 9 nu!! Sedan blir det väl blogga liite ch hoppa i sängen tidigt. Är som sagt fortfarande as trött! Men ska lägga mig typ vid nio tiden ikväll och ligga och läsa lite! Men nu ska jag hoppa in i duschen!

Vi hörs! Love, J



Ny header

Ny header är på ingång..och jag hoppas verkligenatt den funkar nu! ;)


Mitt sommarlov.

Nu tänkte jag berätta om vad jag har hittat på för skoj under mitt sommarlov! Ska se om jag kan slänga in några bilder här och där, annars kommer det en bildbomb! Då kan vi berätta från Juni månad!

Juni:

Jag fick sommarlov den 9:onde Juni. Vi hade skolavslutning på skolgården där det var underhållning, stipendie utdelning och en massa prat! Jag fick även ett stepndie, för året plugghäst! Yeeppii! Sedan blev det betyg utdelning i klassrummet, sedan var det bara en massa kramar och sedan hade vi sommarlov!

På kvällen hade mina yngre syskon, Linus och Elina skolavslutning, där dom sjöng i kyrkan! Så fint var det. Sedan blev det att åka hem och fixa allt för studenten och äta jordgubbar med glass!

Den 10:onde Juni var det student i Borås. Min storebror Johannes tog studenten, efter att ha gått tre år på Sven Eriksson (teknis, som vi boråsare kallar det för) Sedan bllev det fest och allt sånt!



Sedan blev det bara chilla resten utan Juni månad! Blev en hel del shopping, t-kvällar och mysiga kvällar vid busshuset med Sara.

Juli:

Den första Julia hade kommit. Den dagen som alla hade väntat på. Jo det var den dagen vi åkte på våran sista (kanske) familje semester alla åtta. Jag hade sätt fram emot den här resan sedan vi beställde den i Oktober förra året, shiiit vad jag blev glad! Vi åkte på kvällen från sverige, och landade i Turkiet på natten. Det blev att gå lägga sig dirket när vi kom fram till hotellet.




Under dom två veckorna vi var där så träffade vi nya vänner från norge. Blev mycket att vara med dom. Vi var även ute på havet en hel dag, och badade bland havsköldpaddor. Vi simmade över dom och var kanske bara 2-4 meter över dom. Havet var klas blått så man kunde se botten hur djupt det än var, det spelade ingen roll!
Dom hade mini club och teen club där, och det var gratis alltihop. På kvällarna var det mini disco och en gång i veckan var det baklängedmiddad gratis. Så det var jätte bra!





Resten av Juli månad blev det hänga med kompisar, ännu med t-kvällar och allt sånt sköj!

Augusti:
Den tråkiga månaden? Det blev sämre väder, regn och allt sånt trökigt! Men det stoppade inte mig för att ha roligt. Det blev en massa kvällar tillsammans med Sara, stranden fast det var as dåligt väder, stan, shopping och ännu mer t-kvällar. Det blev tältning också. Och den 18:nde började jag i gymnasiet. Ettan. Ny skola, nya människor och ny miljö, nytt alltihop! Och jag kan säga att jag trivs som tusan! Och det lär bli 3 underbara år med klassen! BF11B IS THE SHIT!

Det har varit min sommar, det blev en hel del bilder, men orkar inte ladda upp allt. Ni kommer säkert få se dom lite då och då, kan jag lova er! :)

Love, J

Jobb ansökan, CHECK!

Har precis skickat in min jobbansökan! Jag hoppas verkligen att jag får jobbet nu, eftersom jag behöver verkligen pengarna!! Man kan liksom inte leva på studiebidraget som man får i månan! hehe! Men håller tummarna! :D

Love, J



Godmorgon!

Godmorgon alla fina!

Just nu håller jag på att städa rummet och lite sånt. Snart ska jag även söka jobb, håller tummarna att jag får det, eftersom jag behöver verkligen jobb! Tackar inte nej att få ett par tusen koronor extra!! Sedan ska jag även fixa headern och allt sånt! Hoppas verkligen att det löser sig! Och sedan kommer jag ju berätta om mitt sommarlov med bilder m.m och det kommer upp under dagen så håll utsik!!! ;) Men vi hörs sen!

Love, J




Godnatt..

Nu slänker jag för natten! Vi hörs imorgon!

F/S

Har du alla säsonger på boxar? :) Vill också ha dom!!!

Svar: Nej...jag har inga boxar av sjunde himlen serien. Men eftersom jag ör typ galen i serien så kollar jag allt på youtube! Funkar lika bra!! Dock ingen text med, men vem takar inte nej för att lära sig mer engelska? ;) Så om du vill kolls på alla säsonger så kan du klicka hem boxarna på någon hemsida eller kolla på youtube som jag!

fungerar inte som det ska..

Märker att min header inte vill synas! Varför det blir så vet jag inte. Men ska försöka fixa det! Antingen under kvällen eller under morgondagen! Får se..Nu ska jag fortsätta kolla på 7th heaven! Kollar just nu på säsong 8 av 11 möjliga!

Love, J

I can dance in the dark!


Ny design,

Fixa nyss en ny design. Men ska fixa det imorogn igen, så det bli med mina egna bilder liksom! Men såg så tråkigt ut när det bara var tomt!

Just nu har jag 7th heaven maraton! Men vi hörs då och då under kvällen! Imorgon tänkte jag berätta om mitt sommarlov och visa er lite bilder! :)

Love, J

Ny blogg igen!

Känner att jag är välldigt duktigt på att ta bort och skaffa nya bloggar! Men nu lovar jag att stanna kvar här på bloggen! :) Men i alla fall! Mitt namn är då Johanna och är jätte glad att ni kommer hit och läser den m.m. På min blogg kommer ni få läsa ganska mycket om min vardag, ni kommrt även få se en massa bilder som jag har tagit, eftersom jag har ett stort intresse för fotografering! Ni kommer även få se det jag har shoppat och mycket mera! :)

Hoppas ni gillar bloggen! Ska även fixa till den med design och allt sånt!

Love, J



RSS 2.0